Ons werk

Koala Koncepts is een onafhankelijk en zelfstandig filmproductiebedrijf met de focus op korte, krachtige en creatieve concepten. Wij zijn gespecialiseerd in het positioneren van merken en personen met heldere en positieve proposities. Onze missie is om stijlvolle en kwalitatieve films te creëren die bijdragen aan een natuurlijke, gezonde en mooie wereld.

Filter op:

25 Jaar Hotel New York

Commercial    

Hotel New york opende haar deuren op 3 mei 1993 in het voormalige hoofdkantoor van de Holland America Lijn. Sindsdien is het Hotel een icoon van Rotterdam. Vele Europese emigranten vertrokken vanaf de omliggende kades naar de Verenigde staten.

Rotterdam International

Geen categorie    

De stad Rotterdam kent ongeveer 178 nationaliteiten. Deze unieke eigenschap creëert een werk- en leefomgeving waar een kruisbestuiving van culturen een groter geheel dan de som der delen maakt. Een groep mensen met een grote verscheidenheid aan culturen, wijsheden en perspectieven.

100 Jaar Luxor

Commercial    

Vanwege het 100-jarige bestaan van het Luxor Theater Rotterdam maakten wij deze film met stadsdichter Derek Otte. De film is een geschenk van de Spoken Word Foundation aan het Luxor Rotterdam.

Gers!: In Naam Van

Geen categorie    

Ter herinnering aan het bombardement van Rotterdam, 75 jaar geleden in 2015, presenteerde Gers! een kort en krachtig videoportret om de overledenen te herdenken, de weder-opbouwers te eren en de stad te vieren. "In naam van 14 mei 1940 en vooral van wat daarna kwam. In naam van vroeger, wonen wij in de toekomst: Rotterdam!"

Gers!: Hart van Rotterdam

Geen categorie    

Ter gelegenheid van GERS! - MEETS - IFFR (International Film Festival Rotterdam) 2014 presenteerde Gers! een kort en krachtig videoportret over Rotterdam. "Hier volgen wij onze dromen. Samen zijn wij het hart van Rotterdam!"

Leeuwarden-Fryslân: Culturele Hoofstad 2018

Commercial    

De aankondigingsvideo van de NPO als mediapartner van Leeuwarden Friesland Culturele Hoofdstad 2018.

Bibliotheek Rotterdam: Zogezegd

Commercial    

'Zogezegd,' het woord in Rotterdam. Deze film is gemaakt in het kader van het stadsdichterschap van Derek Otte in 2017 en 2018, in opdracht van de Bibliotheek Rotterdam. Een ode aan het Rotterdamse Woord, uitgevoerd door 24 dichters/spoken-word-artiesten.